Φωτογραφίες
Maravelias Apartments Studios
Maravelias Apartments Studios
Maravelias Apartments Studios
Maravelias Apartments Studios
Maravelias Apartments Symi

Τα Maravelias apartments βρίσκονται στον γυαλό της Σύμης, σε απόσταση πέντε λεπτών με τα πόδια από το κεντρικό λιμάνι, πολύ κοντά στη θάλασσα και προσφέρουν ήσυχη διαμονή, ευχάριστο περιβάλλον και άψογη φιλοξενία.

Υπάρχει άμεση πρόσβαση (με τα πόδια) σε όλα τα τοπικά καταστήματα (μάρκετ, φούρνος, φαρμακείο, καφετερίες, εστιατόρια, μαγαζιά ), χωρίς να ταλαιπωρηθείτε με σκαλιά και ανηφόρες, στοιχεία που κυριαρχούν στο νησί λόγω της μορφολογίας του. Είναι κτισμένο με τον παραδοσιακό αρχιτεκτονικό τρόπο που επικρατεί σε όλο το νησί, ωστόσο ως ανακαινισμένο το 2012 είναι προσαρμοσμένο στις σύγχρονες ανάγκες χαλάρωσης και ξεκούρασης.

Ανακαινισμένα το 2012, όλα τα δωμάτια παρέχουν κλιματισμό, δικό τους μπάνιο, ψυγείο, βραστήρα, καφετιέρα και τοστιέρα. Επιπλέον διαθέτουν στεγνωτήραμαλλιών, τηλεόραση με δυνατότητα σύνδεσης με υπολογιστή, ασύρματο internet σε όλα τα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους και ευχάριστο ύπνο σεορθοπεδικά στρώματα σε ένα πολύ προσεγμένο περιβάλλον.

Το οίκημα, το οποίο αποτελείται από οκτώ studios διαθέτει Roof Garden, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας την γραφική θέα από νωρίς το πρωίέως αργά το βράδυ.

Βρίσκεται σε απόσταση πέντε λεπτών από το κεντρικό λιμάνι, ενώ πολύ κοντά θα βρείτε οτιδήποτε μπορεί να χρειαστείτε, όπως φούρνο, περίπτερο, μίνιμάρκετ, εστιατόριο.